Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Sekava keskiviikko

Aina kun katson kelloa, on kulunut monta tuntia. Se on merkki siitä, että aika kuluu enimmäkseen viihtyen. Ilta on kulunut Overwatchia pelatessa. Olen taas nukkunut liian vähän, eikä ole jaksanut tehdä mitään muuta kehittävää.

Työpäivän sekavaan wrap up -lokiin kirjoitin seuraavasti:

Keskiviikko 9.3.2022

Noh, vähän pettymys, kun menikin perjantain presen tekemisessä (Reveal.js) leipäosa päivästä, palvelinten väärät hälyt ja niiden selvittely söivät flown kokonaan (puhelinsoitot), huoltoukko kävi asentamassa vessaan uudet valot ja bideen, poika vähän häiritsi tultuaan kahdentoista jälkeen koulusta. Aspahommissa meni tunti jos toinenkin… tänäänkin. No, ainakin sain paljon hyvää kehityshommaa aikaan ja lohkogeneraattoria eteenpäin.

Mutta vähän nihkeempi päivä tänään.

Tässä kirjoituksessa on 131 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää