Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Yhdestoista päivä ilman kofeiinia

Herään huonosti nukutun yön jälkeen. Joku on yöllä jättänyt valot vessaan ja jostain syystä herään valon killitykseen toisesta huoneesta. Aamulla on vaikea nousta ylös sängystä, mutta lähden silti lenkille seitsemän jälkeen. Jalka kulkee hyvin, vaikka etureittä vielä vähän jomottaa. Kannatti ottaa kolme lepopäivää puolimaratonin jälkeen.

Työpäivä sujuu yllättävän hyvin. Saan tehtävälistan tyhjäksi ennätysajassa ja pääsen kerrankin kotiin neljän jälkeen.

Tänään kirjoittamassani LinkedIn-päivityksessäni on tällä hetkellä noin 50 000 katselukertaa, yli tuhat tykkäystä ja yli 70 kommenttia. Hämmentävää.

Edelleen ilman kofeiinia. Kokeilu toimii, eikä väsytä liikaa.

Huomenna on taas perjantai.

Tässä kirjoituksessa on 123 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää