Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Kahdestoista päivä ilman kofeiinia

No huh. LinkedIn-päivitystäni on katsottu jo yli 124 000 kertaa. Käsittämätön luku. Saatan jatkaa kirjoittamista LinkedIniin lisääkin. Anekdoottia elämästäni riittää. Olen oppinut ja kehittynyt paljon. Miksipä näitä kehitystarinoita ei jakaisi jatkossakin, jos vaikka jollekin olisi niistä jotain hyötyä. No, se siitä.

Lämmin ja kaunis päivä. Ei paremmasta väliä.

Todella mukava ja rento työpäivä tänäänkin. Pääsi tekemään vähän kaikenlaista. Pääsen lähtemään ajoissa töistä, koska koko tiimi ei ole tänään paikalla ja päätämme skipata koodikatselmoinnin siitä syystä. Iltapäivällä lähden kiertämään Juhan kanssa järveä poikkeuksellisesti perjantaina, koska sunnuntaina on äitienpäivä ja sen aion lötkötellä kotona. Ehkä käyn aamulenkillä, kuten yleensä.

Lenkin jälkeen sauna päälle ja sushia tilaukseen. Ravintola ei toimitakaan enää ilta-aikaan, joten kävelen vielä sushiraflaan ja otan sieltä 25 kpl mukaan.

Nyt syön ja painun saunaan. Sittenhän sitä joutaa jo maate. Antoisaa viikonloppua!

Tässä kirjoituksessa on 174 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää