Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Kymmenes päivä ilman kofeiinia

En meinaa saada aamulla silmiäni auki. Päätän nukkua vähän lisää, eli kahdeksaan, koska jalat ovat vieläkin tukossa enkä viitsi lähteä lenkille. 2-3 päivää kuulemma hyvä levätä puolimaratonin jälkeen.

Eilisen harmistus on kääntynyt tänään voitoksi. Työkaverit ovat mahtavia ja auttavat, kun on hätä. Toimistolla on erittäin kiva päivä, positiivinen yleisvire ja hyvä mieli kaikilla.

Onnistuneen työpäivän jälkeen lähdemme aftereille Lucky Baldwin -irkkupubiin. Enpäs muista milloin viimeksi tuolla olisin käynyt. Taisi olla vielä silloin kun viimeksi olutta join, eli pakko olla ennen lockdowneja ja kesää 2020. Jauhamme niitä näitä ja muistelemme menneitä. Pääsen täysin samalle aaltopituudelle pelkän soodalasin voimin.

Smartpostin kautta kotiin. Saan uuden kahvimitan ja kofeiinitonta kahvia. Rouvalle sokeainkeppiin uusi pää kuluneen tilalle.

Warriorin Herkkis-kahvi väittää olevansa 100% kofeiiniton. Papu tuoksuu kuin aidolta tavaralta. Hyvä crema. Maku ei ole ensialkuun niin ”tuju” kuin kofeiinillisessa espressossa, mutta tykkään tosi paljon. Kahvi on lempeä ja herkullinen, menee täydestä tavarasta.

Jatkossa saatan ottaa tavaksi aamukahvin silloin tällöin ja muina aikoina hyvinkin ottaa tätä kahvia, jos kahvihammasta kolottaa. Lämmin suositus Warriorille. Jatkossa testaan muitakin kofeiinittomia tai lähes kofeiinittomia kahveja. Hyvää settiä.

Tässä kirjoituksessa on 210 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää