Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Yhdeksäs päivä ilman kofeiinia

Jalat vieläkin kipeänä puolimaratonista, joten aamulenkki jätettävä väliin. Lievä aamuväsymys. Tunti töitä kotona ja sitten Kivääritehtaalle valokuvattavaksi. Höpötän Emmille liikaa. Ilmeisesti jännittää hieman. Kuvaus sujuu hienosti.

Kotona työt jatkuu. En saa kelvollista työrauhaa ja työasiat yllättäen stressaavat. Ei tarpeeksi onnistumisia ja paine kasvaa. Kello on yht’äkkiä viisi. Fiilis maassa. Huomenna uusi yritys.

Tänään on ollut vähän mitäänsanomaton päivä. Illalla katson lähinnä sarjoja. Mikään ei oikein nappaa. Kai nämäkin kuuluvat elämään.

Kello kymmenen. Taidan mennä nukkumaan.

Tässä kirjoituksessa on 105 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää