Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Viikko paketissa

On taas perjantai. Päivät ja viikot vierivät. Nukun pitkiä yöunia (yli seitsemän tuntia) siihen nähden, että teen paljon. On ollut hyvä asia, että olen pystynyt pitämään työpäiviä järkevinä. Päätin jo viime viikolla, että keskityn enemmän lapsiin ja perheeseen. Olen enemmän läsnä. Elämä on kallisarvoinen ja kiitää ohi hetkessä. Päivä kerrallaan.

VIlkas työpäivä. Lakko estää asiakkaan liikkumisen Jyväskylään ja autokaan ei kuulemma lähde käyntiin, joten otamme suosiolla etäpuhelua. Lagitan hieman sisäisten palaverien aikatauluissa, mutta se ei haittaa. Asiakastyöt ensin.

Saan ajoissa perjantaibloggauksen lähtemään maailmalle. Tällä kertaa omannäköistä, kärkästä tekstiä: Hakukoneille otsikko tähän – vai kuitenkin ihmisille?

Hyvä viikko. Nyt voi taas nauttia ja levätä.

Tässä kirjoituksessa on 138 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää