Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Vaalipäivä

Presidentinvaalit 2024 ja äänestyspäivä. Better Stackin false positive herättää kahdeksan maissa, joten päätän jatkaa unia. Nukahdan ja herään seuraavan kerran vasta yhdentoista jälkeen. Hupsista. Hyvä toisaalta levätä, kun siltä tuntuu.

Äänestämään ja sitten vaalikahville. Höpöttelyä vaimon kanssa. Lähdemme hakemaan sushia piristääksemme Lottaa. Kaupasta jotain pientä mukaan ja kotiin jatkamaan rentoilua. Olen iloinen, että sunnuntai on sujunut verkkaisesti eikä ole ollut mitään ”oikeaa tekemistä”. Pienen päivityksen tein palvelimelleni kuitenkin. Päivän mystisimpänä kohokohtana joku sanoi fasistiksi, kun väitin Mastodonia liian vasemmistolaiseksi. Milloin nimitetään kommunistiksi, milloin fasistiksi, kun en ole kumpaakaan. Tämän takia en pidä päivänpolitiikasta.

Ilta kuluu todennäköisesti Ylen tulosiltaa seuratessa. Ehkä parit Overwatchit, jos jaksaa.

Keskityn tähän hetkeen.

Tässä kirjoituksessa on 134 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää