Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Uudet kengät

Sunnuntai. Vaivat tiessään. Hyvät yöunet. Hyvä fiilis. Aamupalan jälkeen lähdemme Stadiumiin. Vaimon eiliset kengät eivät olleetkaan järkiostos. Onneksi on kolmenkymmenen päivän takuu. Sanon, että emme lähde kaupasta, ellet ole 200% varma.

Olen lykännyt omien juoksukenkien uusimista, koska olen pärjännyt hyvin vuoden ajan. Juoksukilometrejä kengillä on kertynyt kuitenkin jo 1500km ja liikkeessä huomaan miten kulunut pohja on uuteen verrattuna. Päätään sittenkin satsata jo nyt. Uudet ASICS Gel-Kayanot, uusinta mallia, 200 euroa kiitos. Koska täällä ollaan, uusin samalla koko kevätkauden vaateparren, eli trikooshortsit, trikoot, huppari, Flipbelt-vyö ja juoksupaita lähtevät mukaan. Lompakko on tyhjempi, mutta mies iloisempi. Kelpaa taas juoksennella.

Kotona huomaan, että molemmissa Niken housuissa on paikka avaimelle ja puhelimelle. En olisi tarvinnut 49,99 euron Flipbeltiä. Mutta toisaalta, sinne saa vaikka evästä sitten puolimaratonilla. Tuskin täysin hukkaan menee.

Iltapäivällä boneless-siipiä ja sarjoja. Pelit ei oikein maistu, ei ole peliporukkaa linjoilla, joten loppuilta menee lekotellessa. Mukava rentoilupäivä. Näitä lisää.

Täytyy arvostaa tervettä oloa. Terveys ei ole itsestäänselvyys.

Tässä kirjoituksessa on 179 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää