Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Tuska-festarin lähtökuopat

Kirjoitan päivän lokin nyt, koska muuten jäänee kirjoittamatta.

Herään kuuden maissa, jotta ehdin käydä viiden kilometrin peruskestävyyslenkillä. Pakkaan lenkin jälkeen reppuun muutaman vaihtopaidan, kolmet parit vaihtosukkia ja boksereita. Yhdeksältä junaan. Matka on puuduttava, mutta ravintolavaunussa kahvikupillinen hieman piristää, etenkin kun naksautan kupilliseen vähän liikaa hermesetasia. Se tekee kahvista sopivan kitkerää.

Helsingissä suuntaamme Kaivopuiston vessan kautta Kauppakeskus Rediin. Tuska Check In -pisteen jono on melkoinen. Jonotamme parikymmentä minuuttia. Tänä vuonna avustaja ei saa ranneketta, riittää että menee normaalisti sisään saattajan roolissa. Toivon todella, ettei kukaan tule ruikuttamaan siitä miksi minulla ei ole ranneketta. Joskus on nimittäin vaimoni sokeainkepin aitoutta epäilty ja silloin minulla palaa päreet.

Siirrymme vähitellen hotellilta alueelle. Viiden maissa aloittelee Perturbator ja Omnium Gatherum.

Tässä kirjoituksessa on 131 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää