Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Tuntuu helpolta

Macin Keynote on kyllä mahtava ja Applen asiat ylipäätään. Niin hyvin suunniteltu. Minusta on pikkuhiljaa tulossa joku fanboy, vaikka käytänkin päivittäin myös Linuxia. On se vaan niin mukavaa, kun kaikki toimii ilman säätämistä. Säätämisessä on hohtonsa, mutta mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän sitä haluaa rajoittaa johonkin tiettyyn spesifiin. Arkipäiväisiltä asioilta kaipaa helppoutta.

Päivä menee pitkälti WordCamp-esityksen valmistelussa. Slideihin uppoaa lähes kahdeksan tuntia aikaani. En osaa tehdä mitään puolivillaisesti. Tulikohan vähän liiankin hieno vajaan puolen tunnin esitykseksi? Jää nähtäväksi millainen on vastaanotto.

Illan päälle kymmenen kilometrin lenkki. Auringonlasku on kaunis. Sushiateria ennen lenkkiä ei ollut kovin fiksu veto, onneksi kerkeän ajoissa takaisin.

Kelpaa köllötellä nyt. Kyllä on hyvä olo.

Tässä kirjoituksessa on 135 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää