Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Tuiki tavallinen tiistai

En saa itseäni ylös aamulla. Ei vain onnistu. Torkun, kun pitäisi jo nousta. Olen siksi myöhässä rutiinieni jokaisessa vaiheessa. Tarkoitus on lähteä vaimon kanssa aamukävelylle kahdeksalta, mutta syön aamujogurttia vielä kellon ollessa 8:15. Käppäilemme sitten hieman lyhyemmän lenkin, jotta ehdin yhdeksäksi töihin. Mukavaa silti.

Jalan lepuutusprojekti sujuu hyvin. Portaissa hieman vihloo. Jännittää tokeneeko penikat tästä ollenkaan. Toivotaan, että pääsen taas ensi viikolla juoksemaan.

Työpäivä on täynnä kaikenlaista tekemistä. Toimistolla on rauhallista, olemme kolmestaan. Loput yhä etänä tai syyslomalla. Mukavaa näin.

Kotiin tullessa koukkaan Hannikaisenkadun kautta, jotta saan 10 000 askelta täyteen. Postin kautta kotiin. Uudet silmälasit saapuvat vihdoin.

Näihin paksuihin kehyksiin on totutteleminen, sillä olen viimeiset kaksi vuotta käyttänyt mitättömän ohuita. Pidän silti siitä, miltä nämä näyttävät. Kehykset ovat enimmäkseen puuta ja ovat paljon tukevammat kuin aikaisemmat. Tykkään kovasti.

Zenniltä hintaa tuli linsseineen, postareineen ja tulleineen noin 80 euroa. Ei paha. Kävin aiemmin Synsamilla katsomassa vastaavia ei-puisia Tom Fordilta, hinta 450 euroa ilman linssejä. Ei jatkoon.

Huomenna viimeinen työpäivä ja sitten syyslomalle äitini luokse Karstulaan. Sitä ennen vielä kovaa ajoa.

Tässä kirjoituksessa on 204 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää