Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Täydellisen seesteinen sunnuntai

Todo-lista on ollut lauantaiaamupäivästä lähtien tyhjä. ”En osaa olla tekemättä mitään” sanotaan usein, mutta se on nimenomaan ainoa laji, joka ei vaadi minkäänlaista osaamista. Tämän ansiokkaasti totesi Elias työpaikkalounaalla, tuo Leslie Nielsen -huumorista tunnettu mestari.

Nukun pitkästä aikaa hyvät yöunet. Manu tökkii kuudelta hereille ja näyttää irronnutta hammastaan. Totean ”hyvä” aivan unenpöppörössä ja jatkan hetken torkkumista. Seitsemältä ylös ja aamupalalle. Puoli kymmeneltä Juhan kanssa järveä kiertämään.

Iltapäiväkahvi, koska aamu kofeiiniannos jäi ottamatta. Hynynen ja Hyyrynen laulaa humppaa telkkarissa. YLEn kesäohjelma tuo mieleen entisajan kesät mummolassa. Vihreää, aurinkoa, humppaa ja hyvää ruokaa. Nyt on fiilis kohdillaan.

Illalla elokuviin katsomaan Garlandin uusin (Men). Huikea lopetus viikolle.

Tässä kirjoituksessa on 131 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää