Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Paristot loppu heti alkuun

Nukun huonosti ja liian vähän sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. En oikein tiedä syytä tälle, tulee vain valvottua. Ehkä se oli se Battery, jonka luulin tarvitsevani elokuvateatterissa pysyäkseni hereillä. Todellisuudessa kofeiinista vieroittautumiseni on aiheuttanut sen, että yksikin annos illalla on kohtalokas yöunien suhteen.

Aamukuudelta ylös, vaikka alla on vain nelisen tuntia. Väsymys tuntuu ja humisee päässä. Juoksen silti viisi kilometriä, kuten joka aamu.

Töissä menee ihan hyvin.

Nyt en jaksa edes ajatella.

Tässä kirjoituksessa on 83 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää