Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Tavallinen tiistai

Nukuin taas huonosti viime yönä. En tiedä miksi. Seitsemän tuntia luulisi riittävän.

Päätin olla loppuviikon etänä, joten tänään join aamukahvit kotona. En meinannut saada silmiä millään auki. Poika jäi kotiin, koska yskii ja valittelee kurkkuaan. Aamutelevisio on täynnä koronauutisia. Omikron sitä, koronapassi tätä. Eiköhän kohta ole taas täysi lockdown päällä. Sama se minulle, kun olen ollut lockdownissa viimeiset 33 vuotta.

Vedin töiden jälkeen hieman liian rankan Keep-treenin. Onneksi ruoka auttoi.

Päivittäistä reflektointia on nyt muuten tullut täyteen kuusi viikkoa:

Ei taaskaan mitään asiaa, mutta ei se mitään. Päivä on ollut aika perinteinen. Kahvia, pari puhelua, koodia, sähköposteja, lihaskuntotreeni, elokuva, kirja, lepo. Overwatchin pelailu jäi tänään elokuvaillan alle. Huomenna sitten taas.

Lokikirjaani on tulossa muutamia kehitysideoita, esimerkiksi Gutenberg-lohkoja johdatteleville väliotsikoille. Olen tehnyt reflektoinnin jo nyt itselleni helpoksi, mutta haluan helpottaa tätä entisestään. Kaikki ajallaan.

Tässä kirjoituksessa on 176 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää