Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Vuoden viimeisiä viedään

Tänään oli vuoden viimeinen palaveri. Töissä meni ihan kivasti.

Uskaltauduttiin Prismaan neljän jälkeen. Vammaispalvelun taksin voi tilata minimissään tunnin päähän soitosta nykyään, eli vanhat säännöt taas käynnissä. Tällä haetaan sitä, että voidaan säästää kustannuksissa keräämällä muita samaan kyytiin. Valitettavasti palvelutaksin käyttö on niin pientä, että tämä ei koskaan toteudu ja kaikkien aikaa haaskataan turhaan. Tämän lisäksi tekstiviestitilaukset eivät toimi kunnolla ja joudun käytännössä aina soittamaan. On mukavaa, että Suomessa kuurosokealla puolisollani on erinäisiä palveluita, mutta harmillista kun kunnan tarjoamana ne eivät vaan arjessa toteudu koskaan kuten pitäisi.

Jouluruokaa ja muutama heräteostos. Mukaan lähti kalkkunan lisäksi valmiiksi paistettu ja viipaloitu gourmet-kinkku, jossa lihapitoisuus 95%. Löysin vihdoinkin sopivan takin lenkeille, yönsinisen oransseilla vetoketjuilla, merkkinä ja mallina Whistler Evarts M Softshell W-Pro 10000, lupaa täyden veden- ja tuulenpitävyyden ja hintakin kohtuulliset 49,95 euroa. Hyvä fiilis ostoksesta, ei tarvitse enää vaimon lenkkitakkia käyttää. Jalat ovat niin vellinä vielä eilisestä treenistä, että päätin pitää tänään välipäivän.

Huominen onkin mielenkiintoinen päivä, kun minua tulee valokuvaamaan oikea kuvaaja muutamaksi tunniksi. En kerro tästä vielä tämän enempää. Hieman jännittää tilanne etukäteen, vaikka tiedän, että se sujuu hetken koittaessa ihan hyvin.

Huomenna on vuoden viimeinen työpäivä. Hämmentävä fiilis.

Tässä kirjoituksessa on 239 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää