Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Talviloman startti

Hyvä viikon viimeinen työpäivä ennen talvilomaa. Onpa mukavaa aloittaa loma. Paitsi torstaina hoidan pari pientä juttua, olenhan yrittäjä henkeen ja vereen.

Olen viime aikoina koittanut ratkoa käyttöasteeseen ja ajanseurantaan liittyviä haasteita. Nyt oikeasti vaikuttaa siltä, että vaihto Timelyyn on lähellä. Sama app, jota kokeilin vuonna 2017 ja viime vuonna. Nyt aika taitaa olla kypsä. Ajanseurantadatan tulisi olla täydellistä ja kitkatonta myös ei-laskutettavassa työssä. Mutta lisätestaus ja lanseeraus lomani jälkeen.

Tällä hetkellä jopa hieman harmittaa jäädä lomalle, mutta tiedän että tämä tulee tarpeeseen.

Töiden jälkeen suoraan Urhon luokse lasten kanssa. Manu tykkää pelata Meta Questilla. Hauskaa katsottavaa vierestä, kun toinen huitoo kapuloilla. Pitää ottaa joskus uusiksi.

Tässä kirjoituksessa on 121 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää