Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Loki 861

Jaahas, mitähän sitä sitten? Lomalla pitäisi olla, mutta mielessä pyörii vain työjutut. ”Jos pari nakkia hoitaisin tuosta”. Asiakashommiin en ole hurahtanut, mutta joitakin sisäisiä teknisiä taskeja on tullut tehtyä. Tätä se yrittäjyys on, ei tunnu työltä. Palvelimet, rajapinnat, koodi, sitä minä rakastan.

Pyttipannua ja tekstiä ruudulla, jumpsuit päällä. Ei jaksaisi mitään. Onneksi ei tarvitsekaan. Huomenna pitää alkaa miettimään maalle siirtymistä. Sitten jatkuu oleilu. En aio hössöttää, enkä suunnitella. Tuleva matkustus ahdistaa, mutta onneksi ei ole sataa kilometriä pitkä matka. Pitää oppia sietämään elämän elämistä.

Semmoinen se torstai.

Tässä kirjoituksessa on 106 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää