Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Loki 862

Suhteellisen toimelias perjantai. Pojan hammaslääkärissä en tohdi katsoa operointia, sen sijaan naama on kiinni puhelimessa. Kymmenenvuotias joutuu makoilemaan tunnin piinapenkissään. Oikominen ja sitä ennakoivat operaatiot eivät ole yksinkertaisia ja vievät aikaa. Onneksi Novan hammaslääkärit ovat herttaisen lapsiystävällisiä. Poski puuduksissa ja itku silmässä poistumme sairaalasta ja harmistus unohtuu viimeistään taksissa. Tulipahan hoidettua.

Edessä on pakkailut. Ei ole yhtään vieläkään maaseutumatkailufiilis, mutta äidin luona pääsee asettumaan paikalleen. Pitää ajatella niin, että rauhoittuminen on edessäpäin. On oikeastaan ihan mukavaa tyhjentä kalenteri kokonaan. Matkustaminen on pakollinen paha, mutta se on kuin laastarin repäisisi. En silti voi mitään sille, että hieman ahdistaa. Mutta vain hieman.

Tässä kirjoituksessa on 119 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää