Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Syntymäpäivä

Synnyin tähän maailmaan 1.11.1988, eli olen nyt 34-vuotias. Siistiä. Syntymäpäivänäni minulla on tapana viihdyttää itseäni viettäen päivääni ihan normaalisti, kuin mitä tahansa päivää ja tarkkailtuani, kuka tietää, että on syntymäpäiväni. Osa muisti, osa tiesi, osa ei. Mukavaa, että pari kaukaisempaakin tuttavaa muisti tekstiviestillä.

Aamulenkki sujuu hienosti. Alkaa olemaan aika kylmää ja pimeää. Työntäyteinen, ihan tavallinen työpäivä. Töistä kotiin lähtiessä soitan äidilleni. Mukava turista niitä näitä. Kotona odottaa herkkuja, kuten sushia, limpparia, suklaata ja karkkia. Toimii. En nykyään minimalistina toivo mitään tavaraa, joten tällainen on parasta mitä on. Bountyakin on (paras suklaa, sano mitä sanot). Loppuviikosta ostan uuden talvitakin, jos sitä lahjaksi voi enää laskea.

Ilta menee, Mastodonissa ja Twitterissä. Näköjään lähtee lapasesta. Artikkeliani on jaettu ihan hiton paljon, tekstin suosio yllätti. Yli tuhat uniikkia kävijää vuorokaudessa. Huh huh.

Tässä kirjoituksessa on 157 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää