Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Sunnuntaireflektio

Otetaanpas satunnainen muutaman sekunnin googletus ”questions to reflect on your day” ja laitetaan kirjoittaen, kuten Risto Urrion luovan kirjoittamisen kurssilla joskus aikoinaan.

Miltä tämä päivä tuntuu?

Tavanomaista parempi fiilis ollut tänään. Osan aikaa jopa laulattaa ja hymyilyttää. En oikein tiedä syytä tälle, ehkä se on sunnuntainen kahvitteluhetki, omat onnistuneet viritelmät, tietynlainen tähän pisteeseen asti pääseminen ja obstaakkelien ratkaiseminen. Jotenkin on vaan kaikki asiat kohdillaan tällä hetkellä.

Mitä arvostat juuri tässä päivässä?

Veeraa, eli vaimoa, elossa olemista, tuota kohtalaisen uutta ja mahtavaa vuodetta, ihan vaan sitä että saa olla ja hengittää.

Ketä henkilöä arvostat tänään?

Veeraa. Hän on paljosta selvinnyt ja pärjää hienosti omien haasteidensa, niin henkisten kuin fyysistenkin kanssa. Voin vain parhaani mukaan olla tukena arjessa.

Mikä tekee sinut tänään onnelliseksi?

Edellä mainitut asiat. Musiikki, oma Mastodon-palvelin, rahan riittäminen, käppyrät, kofeiini, viihde.

Mitäs muuta?

Siinäpä sitä. Levännyt ja rentoutunut olo. En anna pienten ärsyttävyyksien hetkauttaa, enkä mieti huomista, ennen kuin se taas koittaa.

Tässä kirjoituksessa on 179 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää