Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Sunnuntai töissä

Nukun pitkään. Liian pitkään. Alkaa sataa vettä, joten nukahdan vielä uudestaan ja herään kello 11.

Herätessä on todella huono olo. Nälkä ja päätä särkee. Kaikki arvot alhaalla. Sen siitä saa, kun ei syö illalla juuri mitään. Äkkiä aamupalalle.

Aamiaisen jälkeen otan kahvia ja alan koodaamaan. Näköjään menee koko viikonloppu töissä. Koodi ei oikein kulje. Jostain syystä moti kaukana. Se on harvinaista, kun on kyse ”omasta” sivustosta. Ehkä tästä pitää päätellä, että ei aina voi lähteä kivatkaan asiat? Kukaan ei ole supermies. Tai nainen. Tai siltä väliltä.

Milloinhan ehtisi rentoutua? Alkaa stressi iskemään. Teen kaikkeni, että en stressaisi liikaa.

30 kilometrin viikkolenkkitavoitteesta jää kolme kilometriä vajaaksi. Aivan sama. En halua tänään pingottaa.

Loppuilta toivottavasti rennommin.

Tässä kirjoituksessa on 139 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää