Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Lauantai töissä

Parempi päivä. Aamulla menee vielä vaimon kanssa jutellessa ja lenkki jää väliin. Haluan pysyttäytyä aikataulussa, eli puoli kymmeneltä toimistolle. Tarkoitus on rakentaa loppuun puuttuvia palasia uuden Dude.fi-sivuston osalta. ”Retardia”, kuten Juha sanoisi.

Päivä menee leppoisasti yhtiökumppaneiden kanssa. Lähden juoksulenkille suoraan toimistolta. Kollareissa juokseminen on tukalaa 20 asteen lämmöillä ja hikoilen vaatteeni märäksi. Mistä tätä lämpöä riittää? Saisi piisata jo. Kuuden kilometrin kohdalla täytyy hidastaa, kun päivän lounas-Calzone muistuttelee olemassaolollaan.

Nyt illan aion nauttia. Ehkä pitkästä aikaa Overwatchia.

Tässä kirjoituksessa on 93 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää