Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Sekalaista savottaa

Herään aikaisin. Unta viitisen tuntia alla. Kofeiininkäyttöni on karannut lapasesta, pitää nyt koittaa lopettaa tuo Monsterin litkiminen iltaisin. Blokkaa herkästi yöunet. Päätän ottaa myös HiCoffeen uudelleen käyttöön, niin näkee vähän puolittumisajankohtia. Yhdeksäksi terapiaan. Työstettävää on…

Tänään luvassa CSS:ää, Pythonia ja Bashia. Ei ollut tarkoitus koodata lomalla joka päivä, mutta näin vain kävi.

Iltapäivällä saan mieluisan puhelun, kun Unikulman sänkymies soittaa. Tehtaalta olisi saapunut vuode. Ikävä kyllä apumiehiä ei ole, mutta tarjoudun itse jeesimään, koska haluan sängyn nyt lomalle testattavaksi. Hetken äherrettyämme sänky on kasassa. Näyttää ja tuntuu luksukselta. Ensi yö näyttää kuinka uni maittaa.

Päivän mielialat ovat heitelleet laidasta laitaan. Syytän liian vähäisiä yöunia. Nyt voisi ensimmäistä kertaa pistää videopelit tulille, ehtii pelatakin vähän lomalla…

Tässä kirjoituksessa on 155 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää