Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Sekaisin

Pää on pyörällä. Olen nukkunut huonosti. Varmaan nämä muutokset elämässä, tai jotain. Nukun hieman pommiin ja päätän käydä juoksemassa vasta terapian jälkeen.

Terapiassa puhun liikaa. Aiheena kuolema. En tiedä sanonko oikeita asioita, onko niitä? Ahdistaa taas, en tiedä miksi.

Hyvä etätyöpäivä. Stressaa hieman.

Vuokrasopimus on allekirjoitettu ja vanha sopimus irtisanottu. Pitää kilpailuttaa sähkösopimus ja solmia uusi sopimus nettiyhteydestä. Paljon kivaa selvitettävää.

Haluaisin kuvailla päivääni enemmänkin, mutta olen aivan poikki. Silmiä särkee, eivätkä meinaa pysyä auki. Kello on vasta kuusi, mutta olen finaalissa. Tänään on pakko mennä aikaisemmin nukkumaan.

Tässä kirjoituksessa on 110 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää