Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Se oli sen arvoista

Sen sijaan, että vaan valittaisin, kun päivä venyi pitkäksi, niskaa särkee, nälättää, väsyttää ja pyörryttää, sanon: Olipa mukavaa päivittää palvelimia Waxbayn kanssa iltamyöhään. Viimeisenä asensin toimistolle uuden reitittimen. Saavat ystävät toimistolla aamulla nopeinta mahdollista bittiä tietokoneaparaatteihinsa. Nautin työstäni, vaikka se vetää välillä ihmisen ihan piippuun. Hyvän työn jälkeen on hyvä levätä, sen minkä ehtii.

Lapset jäivät tänään paitsioon, kun tulin vasta nukkumaanmenoaikaan kotiin. Ei tämä ole tämmöistä kuin kerran kuukaudessa. Nykyään onneksi arki rullaa kivasti. Työn ja vapaa-ajan tasapaino on oikeasti ihan hyvässä suhteessa keskenään, vaikka ei juuri tänään siltä kuulosta.

Seuraavaksi teen loppuviikon ruoka-annokset meksikolaista paistettua riisiä.

Hyvä fiilis edelleen. Ahdistaa vain hieman. Se kuuluu GADista kärsineellä asiaan.

Tämän merkinnän nakutin puhelimellani. Aikaa kului viitisen minuuttia.

Tässä kirjoituksessa on 153 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää