Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Ei auta, töitä on tehtävä

12 tuntisen työpäivän jälkeen luulisi, että ei jaksa enää koodata. Mutta eilen rupesin lasten nukkumaanmenon jälkeen ihan omaksi ilokseni miettimään miten saan Frappen heatmapin pelittämään WordPressin datalla. Puoli kahden aikaan yöllä päässä jyskytti ja silmiä särki niin kovasti, että oli pakko luovuttaa. Miksi teen itselleni näin? Nykyään vähemmän, onneksi.

Viiden tunnin yönien jälkeen on astetta vaikeampi saada itsensä hereille. Mutta niin vaan on taas päivä puolessa välissä. Tehtävälistat ja kalenterit täyttyy asioista, joita on tehtävä. Toimiston sisäpihalla pauhaa Delete Groupin julkisen osakeyhtiön viemäriauto. Deletellä on hieno brändi-ilme ja logo. Pääsisiköhän heidän verkkosivut uudistamaan joskus meidän, Duden toimesta, pohdin itsekseni.

”Ei auta, töitä on tehtävä”, sanoi Martti Mielikäinen.

Tässä kirjoituksessa on 141 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää