Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Innostunut

Muistan ajat, kun olin vielä koululainen, enkä malttanut odottaa sitä että pääsen kotiin kirjoittamaan Internet-päiväkirjaani. Ei haitannut, vaikka saman päivän aikana syntyi useampi kirjoitus silkkaa liibalaabaa. Halusin vain kirjoittaa.

Olen saanut tuon tunteen takaisin. Olotila on innostunut. Kirjoittaminen on ollut oma juttuni aina, mutta ”taika” on vuosien varrella kadonnut ja kynnys tekstien julkaisuun on kasvanut liian korkeaksi. Tässä on taas hohtoa. Taikaa. Maagisuutta. Ei enää puolen vuoden kirjoitteluvälejä.

Ensimmäinen kirjoittelun tavoite läpäisty.

Nyt töitä TÄYSII.

Tässä kirjoituksessa on 87 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää