Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Huomenta

Kello on herätessäni tasan seitsemän. Graveyardin ”No Good, Mr Holden” lähtee soimaan, Ylen Aamu pärähtää käyntiin, auringonnousutila käynnistyy älyvaloissa. Taas on päivä uusi. Ahdistuksen taso: Keskitason vakio.

Yöllä yhden aikoihin poika herätti seisomalla paikallaan ovensuussa kuin missäkin kauhuelokuvassa. Olen melko herkkäuninen ja herään usein pieneenkin rapinaan. Kun sain pojan takaisin nukkumaan, vaimo vieressä heräsi painajaisiin. Sitä on näemmä nyt liikkeellä. Unta oli enää vaikea saada. Sen sijaan sain paniikkikohtauksen, koska olin liian väsynyt ja nukkuminen tuntui mahdottomalta jatkuvan heräilyn jälkeen.

Ulkona on viisi astetta pakkasta ja olen jo valmiiksi omasta aikataulustani myöhässä. Eiköhän se taas tästä.

Tässä kirjoituksessa on 120 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää