Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Peruskeskiviikko

Miksi kaikkeen menee rahaa, jotenkin vaikka on ostamatta mitään? Onneksi sähkölasku on nykyään pienempi, kiitän nyt onneani 0,1329 € kW/h sopimuksesta, joka on voimassa elokuuhun 2024 saakka.

Etäpäivä. Nukun kahdeksan tuntia. Nyt on tullut ihan hyvin unta, mutta se ei tee aamuista kovin paljon helpompia. Tänään on myös ahdistanut huomattavan paljon. Teini-ikäisen kanssa perus tunnevuoristorataa. Työt eivät onneksi stressaa juurikaan.

Illasta palautamme Synsam Lifestyle -sopimukseen kuuluvat silmälasit. Tästä voisi ehkä kirjoittaa bloggauksen, jos jaksaisi. Onneksi pääsin pois tuosta sopimusvankilasta. 2160 euroa tuli tyhmänä maksettua muutamista laseista parin vuoden aikana. Jo vuoden kohdalla vaihdoin lasini Zenneihin, mutta loppu oli vain pulitettava.

Haluaisin olla vähemmän tunneolio. Terapeuttini sanoo, että ihmisen tunteet saattavat vaihtua jo 90-sekunnissa. Se pitänee paikkaansa.

Yritän ehtiä tänään vielä pelailla tai ainakin rentoutua.

Tässä kirjoituksessa on 144 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää