Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Kuuma rauta

Etäpäivä. Tänään ei ole jäänyt kalenteriin aikaa tehdä mitään yhtä asiaa yhtäjaksoisesti puolta tuntia pidempään. Koko päivä on ollut yhtä säläsilppua. Terapia, vaimon tulkkina optikolla, lounas, aspaa, koodia tuonne, silppua tänne. Huokaus. Se on vain hyväksyttävä, että näitäkin päiviä tulee vastaan.

Jalat ovat vieläkin harmillisen kipeät. Siksi päätän heti aamusta, että en lähde tänään juoksemaan. Päivän ramppailusta eri paikkoihin kertyy silti yli 10 000 askelta.

Illalla on omistajien monthly. Pää täynnä taas firman kehittämiseen liittyviä ajatuksia. Hyviä juttuja.

Nyt väsyttää. Kylläpä on vauhtia. Jotenkin tuntuu, että taas on liikaa. Eipä ole paljon musiikkia ehtinyt säveltää. Tai mitään muutakaan ylimääräistä. Mutta kyllä ne syyslomat ja joulun vapaat sieltä kolkuttelee. Nyt taotaan, kun rauta on kuumaa.

Tässä kirjoituksessa on 146 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää