Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Fatbike

On tarkoitus herätä seitsemältä. Ei siksi, että lähtisin tänäänkään lenkille, vaan siksi, että ehtisin ajoissa aloittamaan työpäivän. Ummistan silmäni mielestäni vain hetkeksi, mutta kun avaan ne, kello on jo kahdeksan. Hyppään sängystä ylös, kiirehän siinä tulee. Aamupalan kautta toimistolle.

Ehdin koodata pari tuntia ja sitten lähdetään Laajista kohti. Syyskuun työhyvinvointipäivän ohjelmanumerossa on Fatbikeillä ajelua. En ole ennen ajanut näin isolla pyörällä, joka on vieläpä sähköavusteinen. Reitti ei ollut vasta-alkajalle mikään helppo, täynnä kivikkoa ja juureikkoa. Sain reitiltä hyviä vinkkejä polkujuokseluun. Laajiksessa voisi käydä seuraavaksi, vielä kun ehtii ennen pimeitä ja lumia.

Vaikka pyöräily ei ole oma juttuni, kivaa meillä oli.

Jalkani eivät ole vieläkään ihan priimakunnossa. Rikoinkohan ne? Huomenna ajattelin lähteä kokeilemaan lenkkiä, mutta muuten viikonlopun aion ottaa ihan rennosti ja rauhassa.

Tässä kirjoituksessa on 157 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää