Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Perinteinen sunnuntailepo

Unta. Paljon unta. Nukun hyvin silloin, kun sadepisarat piiskaavat ikkunaa. Sade on syy miksi rakastan syksyä. Ja värikkäät lehdet. Kyllä syksy on lempivuodenaikani. Marraskuun lapsena sen tietää.

Päätäni on särkenyt pitkin päivää. Tajuan, että en ole nyt juonut kahvia viikonloppuisin ollenkaan. Toisaalta, niska on ollut taas poikkeuksellisen jumissa. Olen myös syönyt liikaa sokeripitoista. Nämä kaikki yhdessä ovat myrkkyä kropalleni.

Juoksen tänäänkin reilut kuusi kilometriä. Olen madaltanut viikon kilometritavoitteeksi 20km ja määrätavoitteeksi neljä. Se riittää ihan hyvin. Nyt on molemmat täynnä.

Päivän ohjelmassa lenkin lisäksi loikoilua, sarjoja, elokuva, sauna.

Hyvä päivä kaikin puolin – paitsi se pirun päänsärky. En anna sen haitata liikaa. Kohtahan tästä jo joutaa levolle.

Tässä kirjoituksessa on 128 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää