Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Lauantain lehdet

Nukun melkein kaksitoista tuntia putkeen. Selvästi univaje näkyy nyt kun voi vain nukkua pitkään ilman herätystä. Yhdentoista maissa ylös, hampaat, vaaka, kulaus vettä, lenkkivaatteet niskaan ja luontopolulle. Raikas ja hapekas sumuinen syyssää. Sateinen ilma, mutta ei sada yhtään juuri nyt – täydellinen sää juoksemiseen luontopolulla. Maa on keltaisenaan täynnä lehtiä. Minut täyttää riemu.

Jalka ei pehmeässä maastossa oikuttele. Vähän arka se on vieläkin, mutta en anna sen häiritä. Juoksen kuusi ja puoli kilometriä leikiten. Kotona tilaan sushia.

Tämän ja huomisen päivän keskityn täysillä rentoiluun. Välttelen koodi- ja työasioita nyt täysin. Pakko nollata aivot ennen seuraavaa rupeamaa.

Tässä kirjoituksessa on 118 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää