Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Laskettelu viikonlopun viettoon

Viikko on ollut raskas. Ei ole hirveästi hyviä päiviä mahtunut joukkoon. Tänään on kuitenkin eri tavalla rento fiilis. Lähden viiden kilometrin aamulenkille, vaikka vasen jalka vieläkin vihoittelee. Syyskuun puolivälistä saakka jalka on ollut hieman arka. Terapeuttini mielestä minun pitäisi kuunnella kehoani. En vain halua olla paikallani… ajattelin juosta huomennakin. Katsotaan nyt.

Rento työpäivä. Otan tarkoituksella rauhallisesti. Toimistolla on mukava tunnelma, kun on vain kolme tyyppiä. Loput ovat lomalla tai etänä. Emme pidä myöskään koodikatselmointia, koska kaksi viidestä on poissa tänään.

Työpäivän jälkeen karkkipussia ostamaan. Kerrankin viikonloppu, jolloin ei ole mitään ohjelmaa. Ehkä tämä tästä.

Tässä kirjoituksessa on 116 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää