Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Kaaoksen ainekset

Nukun taas pommiin. Olen valmiiksi myöhässä. Kahvimaito on loppu, joten koukkaan Espresso Housen kautta. Iso mokkalatte tuplana, kiitos. Terapiaan kahvin kanssa. Hyvä sessio. Tulee puhuttua paljon ja toivottavasti myös asiaa. Pää on taas pyörällä terapian jälkeen. Tuntuu, että elämäni on yhtä sekamelskaa juuri nyt.

Kotiin töihin. Aamupala viivästyy, kun on niin monta hoidettavaa asiaa. Kun pääsen aamupalan tekemisen kimppuun, on jo kello yksi. Mitä ihmettä?

Töitä, töitä, töitä. Tehtävä kerrallaan. Loputon lista asioita ja lisää tulee. Päänsisäinen kaaos.

Lähdemme kuudeksi vaimon kanssa silmälasiliikkeeseen vaihdattamaan linssit hänen kehyksiinsä. Tullessamme takaisin mietin mitä syön iltaruoaksi. Tajuan, että en ole syönyt edes lounasta.

Hitto olen sekaisin. Ahdistaa. Pakko yrittää päästä lepäämään viimeistään kymmeneltä.

Tässä kirjoituksessa on 136 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää