Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Parempi tiistai

Saan nukuttua kahdeksan tuntia. Silti väsyttää, kumma homma. En anna sen kuitenkaan lannistaa, vaan suuntaan lenkille. Juokseminen on takkuista nyt, kumma homma.

Työpäivä sujuu onneksi kuin tanssi. Fiilis on hyvä ja toimiston tunnelma toimii. Palaveri sujuu hienosti. Sen jälkeen ehdin jopa koodatakin pari tuntia.

Kotiuduttuani alamme katsomaan vaimon kanssa elokuvaa, jota varten Veera laittaa sisäkorvaistutteet päälle. Leffa osoittautuu mestariteokseksi.

Huomenna elokuun viimeinen palaveri. Niitä on ollut nyt ihan liikaa. Onneksi pian rauhoittuu. Odotan innolla mitä syksy tuo tullessaan. Syksyn lapsena olen odottanut viileneviä kelejä ja syksyn väriloistoa kuin kuuta nousevaa. Lempivuodenaikani. Sateella saan parhaat yöuneet.

Tässä kirjoituksessa on 110 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää