Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Umpisurkea maanantai

Nukun aivan liian vähän. Viisi tuntia pyöriskellen. Tätä pelkäsinkin. Väsymyskierre on valmis heti maanantaina, eikä mikään tunnu lähtevän. Missaan aamulenkinkin, koska tökkään herätyksen kiinni refleksinomaisesti ja jatkan unia. Toisaalta, sataa vettä aika kovaa, joten ei olisi pystynyt muutenkaan. Herään juuri ajoissa, jotta ehdin syödä aamupalan, mutta siinäpä se.

Sataa kaatamalla. Otan mukaan sateenvarjon. Kastun silti.

Toimistolla pistän vastamelukuulokkeet päähän. Tänään ei oikein lähde ihmiskontaktit. Ärsyynnyn itseenikin. Oispa etäpäivä.

Palavereja tiistaina ja keskiviikkona.

Illalla koodailua. En lähde lenkille, vaikka keli on mitä mainioin. Meinaan nukahtaa pystyyn, joten jatkan koodailua Coca Colan voimalla.

Kello on 22:23. Taidan painua pehkuihin.

PS. Parantelin lokikirjan ominaisuuksia, nyt kun Bearable ei ole enää käytössä. Tulevaisuudessa koodaan ehkä jotain viikkostatsejakin. Suapi nähhä.

Tässä kirjoituksessa on 150 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää