Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Briiffi

Kohtalaiset unet. Aamulla sataa vettä niin paljon, että en pääse kuivin jaloin toimistolle. Vapaudenkatu lähes tulvii. Palaveri sujuu hyvin.

Iltapäivään ei tarvitse edes pikakelata, sillä aika vain katoaa jonnekin. Ilmeisesti jonkinlainen luova flow aiheuttaa tämän mustan aukon. Onnistuneen työpäivän päälle lähden lenkille ja juoksen ennätysajan kymmenen kilometrin lenkillä.

Loistava päivä. Nyt lepoa.

PS. Asensin Bearablen uudelleen. Olen ilmeisesti ehdollistunut sen täyttelyyn illalla, sillä tuntuu tyhjältä kun appia ei ole. Well…

Tässä kirjoituksessa on 85 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää