Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Parempi päivä

Olen kiertävä muusikko ja lämppäämässä Devin Townsendiä ison yleisön edessä. Olen ottanut toiseksi kiippariksi herra Wahalahden. Keikka menee aivan päin persettä. Jostain syystä omakaan soitto ei suju ja koskettimien äänet ovat ihan mitä sattuu. Meidät buuataan lavalta.

Herään. Kello on kuusi. Olen nukkunut levottomasti. Nyt se stressi varmaan näkyy, kun herään öisinkin ja pyörin ja kierin. Sellainen kuuma hiki.Tänään on ahdistukseltaan helpompi päivä. Olen ollut tuottelias ja on aikaansaava fiilis. Mieli on pysynyt positiivisena lähes koko päivän.

Semmosta. Vain elämää.

Tässä kirjoituksessa on 99 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää