Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Palautumista ja korvatulppia

Aivan superväsynyt olo eilisen riekkumisesta. Koko päivän mittainen sosiaalisuus vaatii kahden päivän palautumisen.

Uusi ilmanviilennin toimii hienosti, mutta ensimmäinen yö sen kanssa ei suju hyvin. Laitan viilentimen pois päältä, koska en saa meteliltä nukuttua. Suljettuani viilentimen nukahdan, mutta herään tunnin päästä kuumuuteen. Laitan viilentimen takaisin päälle, jolloin tulee viileää, mutta en saa kunnolla nukuttua, joten suljen viilentimen. Herään taas tunnin päästä hikoiluun… tätä jatkuu pitkin yötä.

Siispä, herättyäni alan metsästämään unikorvatulppia. Käyn apteekista hakemassa Hasprot, mutta pikaisen kokeilemisen jälkeen totean, että ne menevät liian syvälle ahtaaseen korvakäytävääni ja aiheuttavat pientä kipua. Hutiostos. Räätälöidyt Kuuloxin tulpat kiinnostaisivat, mutta 150 euron hintalappu ei oikein tunnu hyvältä tähän hetkeen. Siispä päätän tilata Loop Quiet 2. Korvani ovat vammaiset. Kokeillaan nyt kaikkea…

Jäätävästä väsymyksestä ja orastavasta päänsärystä huolimatta päivä tuntuu ihan mukavalta.

Tässä kirjoituksessa on 167 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää