Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Töttöröö-torstai

Hyvä päivä. Vähän venähtää hommat. Väsymys on kova ja tuntuu jo päänupissakin. Viikon unimäärän keskiarvo on 6h 10min. Yöt: 5h 46min, 6h 11min, 6h 37min ja 6h 7min. Olen kompensoinut asiaa kofeiinilla. Jännä, ettei vieläkään näy mielialoissa. Jos vaikka ensi yön nukkuisi sen 8h. Se tarkoittaa vaan sitä, että unille olisi mentävä 22-23, eli parin tunnin päästä. Saa nähdä tapahtuuko taaskaan… en osaa.

Terapiasessio on hyvä, tosin olen vähän liian hyper, jopa maanisuuden rajamailla. Nyt tuntuu kyllä, että olisin mennyt jonkin lihamyllyn läpi. Terapiassa sivuamme myös pakkomielteitäni. Terapeuttini mielestä minun ei pitäisi kirjoittaa joka päivä päiväkirjaa tai vetää rutiineja liian tiukkaan… mutta minulla on vain ne pari asiaa mitä on ikään kuin pakko tehdä joka päivä. Näitä ovat ainakin lukeminen ja päiväkirjan kirjoittaminen. Jos jompi kumpi jää välistä, tuntuu kuin maailmanloppu olisi tullut.

Nyt on pakko saada aivot nollille, eli pelaanpas pari rundia Overwatchia.

Tässä kirjoituksessa on 176 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää