Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Keskellä viikkoa

Hyvien päivien trendi jatkuu. On todella hämmentävää, että mieliala ei ole päässyt menemään miinukselle, vaikka olen nukkunut liian vähän. On vaan koko ajan hyvä fiilis. Pakkohan tämän on joskus loppua?

Keskiviikkoisin on lounashetki vaimon kanssa. Mukavaa, että on voitu viettää viime aikoina paljon aikaa yhdessä. Meillä pyyhkii nyt hyvin.

Illalla hallituksen kokkous. Olen elementissäni. Toivottavasti osaan ottaa huomioon myös muut mahdollisimman hyvin. Yritän parhaani.

Kotona sauna.

Juuri nyt ei stressaa mikään.

Tässä kirjoituksessa on 84 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää