Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Päivä 5: Mitenhän tämän kiteyttäisi?

Olen ollut kohta kuusi päivää sisätiloissa ja yhtä pitkään tässä perhanan flunssassa. Onneksi paranemaan päin. Tänään on lähinnä yskittänyt, mutta nenä on auki ja vointi parempi. Tyttärelle nousi yöllä kuume, vaikka viime viikolla hän oli samasta syystä pois koulusta. Koko perheen flunssakierre on valmis. Ei saat…

Tänään ei ole ollut kirjoittelufiilis, mutta yritetään. Saattaa johtua siitä, että koodin kirjoittamista on takana 7 tuntia, 17 minuuttia, 19 sekuntia, joka on 42,82 % paremmin kuin keskimäärin tiistaisin.

En saanut yöllä taaskaan unen päästä kiinni ajoissa, sillä limaa valui kurkusta alas ja huoneenlämpötila oli noussut yli optimaalisen 21 asteen jopa 24,5 asteeseen asti. Kämppämme lämpenee liikaa heti kun sulkee ikkunan. Katsoin tanskalaisen sotaelokuvan ja olinkin sen myötä koko yön poterossa väistelemässä luoteja.

Väsytti. Edes kahvi ei meinannut auttaa kun kömmin etätoimistolle ja laitoin musiikkia soimaan. Aamu alkoi takkuisesti, mutta koodi lähti kuin lähtikin luistamaan. Silti on ollut jotenkin poikkeuksellisen stressaava ja sekava päivä. Rouva ilmoitti aamulla, että kaupan persiljahylly ammottaa tyhjyyttään. Myöskään kalakeittoa ei lounaaksi ollut saatavilla. Mikähän siinä on, että hyllyjä ei vaan täydennetä ajoissa? Jäipä siis ruoanlaitto ja tilasin lounaaksi Woltilla Subwaysta leipää.

Black Fridayn ”tarjouksia” satelee. En edelleenkään osta mitään. Älä osta sinäkään.

Tässä kirjoituksessa on 230 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää