Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Nihil

Sopivasti kofeiinia, liikaa somea, Mastodonia, Sinitaivasta ja ties mitä. Nykyaika on hullua, mutta todettava kai on, että historia toistaa jossain vaiheessa itseään. Tietokoneet, netti ja some ehtivät elää vuosikymmenen suvantoaikaa ja nyt alkaa sitten tapahtua, kun tekoälyt ja somevaihtoehdot valtaavat verkkokalvot.

Perinteinen sunnuntain kahvittelu, tällä kertaa puhumme vaimon kanssa lähinnä sosiaalisesta mediasta, mistäs muustakaan. Olen myös opetellut siistimään somepalveluitani, vaikka seuraankin käytännössä ”kaikkia”. Blokkiin ja unfolliin kanavasta riippumatta erittäin matalalla kynnyksellä, niin kestää kuuppa hieman paremmin. Jakomielitautinen olo kyllä sinänsä ja tekisi mieli pudottautua kokonaan pois X:stä ja Blueskysta. Mutta toisaalta, kehitys kiinnostaa. Saa nähdä miten pitkään tätä sekoilua jaksaa. Onneksi on aina oma Mastodon-palvelin.

Se siitä viikonlopusta. Hyvät Overwatchit. Tasapaksu henkinen kooma. Aamulla laulatti, mutta muuten fiilis on ollut jotenkin ”flätti” loppupäivän. ”Ei oikein mikään” -olo.

Puhuin näköjään eilen ihan samasta aiheesta, piru vie. Lähimuisti hukassa.

Nihil.

Tässä kirjoituksessa on 164 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää