Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Univelkainen mättöpäivä

Litkin Batterya. Olen nukkunut edellisten kahden yön aikana noin yhdeksän tuntia. En jostain syystä osaa oikein nukkua hotellissa ja siitä syystä niska on jumissa. Päivän mittainen työreissu Helsinkiin on silti ihan ”wörtti”, kuten nykynuorisolaiset sanoo. Tulee juteltua Timin kanssa bisneksistä iltakahteen asti.

Junan saapuessa Jyväskylään sataa kaatamalla. Vesi valuu junan ikkunoita pitkin niin, ettei vesimassan läpi näe maisemia. Jyväskylässä sade kuitenkin loppuu ja aurinko tulee esiin. En silti lähde lenkille. Tällä viikolla lenkkejä on kasassa kolme, mutta askelia on kertynyt joka päivä kymmenen ja kahdentuhannen askeleen välimaastoon. Huomenna juoksen sitten vähän pidempään, jos jalka antaa myöden.

Tänään on mättöpäivä. Irtokarkkia ja limpparia. Overwatch 2 toimii. Tässä vielä torstainen potg:

Tässä kirjoituksessa on 142 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää