Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Neljäs lomapäivä

Unta alla viisi tuntia, kaksikymmentä viisi minuuttia. Melkein sama määrä kuin edeltävänä yönä. Valvon liian myöhään lomalla, kun en saa unen päästä kiinni ajoissa, vaikka väsyttäisikin. En osaa nukkua yksin. Aamulla on silti herättävä laittamaan lapset kouluun.

Lotta on toista päivää flunssassa kotona. Se siitä omasta rauhasta. Vähän hermostunkin, mutta puhumme sitten asiat läpi ja saadaan tilanne tasattua.

Terapiassa puhun hukassa olevasta lomaidentiteetistäni ja loman aikaisesta ahdistuksesta. Kotiin tultuani jatkan koodaamista.

Päivä hurahtaa iltaan. Pelaan muutaman pelin Overwatchia. Ei oikein lähde.

Ihan ihme päivä tänäänkin. Terapeuttini sanoo, että pitäisi opetella laiskottelemaan. En osaa. Haluaisin osata. Ehkä huomenna en tee mitään.

En malta odottaa, että Veera tulee kotiin. Tämä koti ei ole koti ilman häntä.

Tässä kirjoituksessa on 139 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää