Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Taas kokonainen

Jälleen huonosti nukuttu yö. Tajuan herättyäni, että pojalla alkaa koulu minuutin päästä. Oma vikani, kun en ole ollut tarkkana.

Lasten lähdettyä kouluun lähden juoksulenkille. Yli viisi kilometriä taittuu nopeasti. Kaupan kautta kotiin.

Veera tulee tänään takaisin kotiin. En malta odottaa. Päivä hurahtaa nopeasti CSS:ää koodatessa ja bloggausta kirjoittaessa. Menemme koko porukalla Veeraa alaovelle vastaan. Erityisesti pojalla on ollut kova ikävä. Nyt tuntuu kokonaiselta, kun kaikki on taas koolla. Vaimo vaikuttaa äärimmäisen väsyneeltä, mutta ei mikään ihme. Matkaaminen vie veronsa ja kuntoutusviikko on ollut varmasti henkisesti raskas.

Olen hieman hajamielinen tänään, kun pää pyörii koodeissa. Mutta nyt se on oikeasti aika pitkälle valmis. En aio enää jäädä jumiin. Pientä hiomista ehkä ajan kanssa. Ehkä huomenna ehdin pelatakin…

Tässä kirjoituksessa on 134 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää