Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Mylly

Silmiä sirisyttää, päässä kumisee. Näköjään kolme migreenitöntä päivää taas välissä, kun taas iskee kuin kellon lyömällä. Otan Maxalt-napin, auttaa heti. Jatkan hommia.

Tiedostan, että nyt menee vähän yli. Työn touhussa 24/7. Samalla aivastelen ja räkää lentää. Kipeänä pitäisi levätä, mutta painan lisää kaasua.

Kirjoitan illasta vielä pitkän bloggauksen, jonka aion julkaista perjantaina. Sitten koodaan, koska mitäs muutakaan. Muutama uusi release candidate. Päivä on valunut jonnekin, kuten räkä nenästäni. Missä vapaa-aika? Missä rentoilu? Ei missään.

Nyt mennään ja lujaa. Toivottavasti ei puuhun.

Viikonloppuna lepään. Tällä kertaa kunnolla.

Tässä kirjoituksessa on 111 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää