Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Uneton yö

En malta odottaa aamua. Ei siksi, että tapahtuisi jotain jännittävää, vaan että ei ole vaihtoehtoja. En ole saanut unta koko yönä, koska vaimoni kuorsaa flunssassa niin äänekkäästi.

Aloitan työt vähän ennen kuutta, etänä, kuinkas muutenkaan. Väsymys painaa, keitän kahvit. 17 tehtävää ja kahdeksan tuntia myöhemmin lopetan työt ja painun pehkuihin. Uni tulee heti.

Herään kaksi tuntia myöhemmin, kun The Other Danish Guyn kuriiri soittelee alaovelta. Firman kymppivuotislahjaksi saadut pöksyt ne sieltä saapuvat. Se on jännä homma, että kun jotain tilaa kotiovelle ja toimitusajaksi ilmoitetaan 8-16, odottelet pakettia vielä ehtoon puolella, mutta kun toimitusaika on 16-20, saat paketin heti minuutilleen neljältä.

Poika haluaa saunaan illalla toisen kerran, joten saunomme kunnolla. Manu voittaa saunakisan.

Kello on kohta yhdeksän. Joutaa ajoissa nukkumaan.

Eiköhän kaikki järjesty. Asia kerrallaan.

Tässä kirjoituksessa on 145 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää