Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Manu 10 vuotta

Hyvä määrä unta, mutta huono unenlaatu. Vielä tarvitsee lepoa. Päätän kuitenkin unohtaa hetkeksi itseni, sillä on pojan syntymäpäivä. Kymmenen vuotta, iso jo. Koska viikko on ollut kiirenen, emmekä ole ehtineet ostaa aiemmin lahjoja, lähdemme Lelukauppa Partaseen ostoksille. Poika saa valita ihan mitä haluaa. Sitten McDonald’siin. Manu haluaa myös kakkua, joten haemme kakkupalaset Wilhelmiinasta.

Muutama irtotask, illalla sauna. Testaan myös iPhonen kameraa jalustala ja saan otettua uuden avatar-kuvan. Ihan hyvä tulee. En ole tietenkään tähän(kään) 100% tyytyväinen, mutta ainakin se on aito minä, eikä mikään AI-tekele. Emmi ottakoon joskus paremman.

Tässä kirjoituksessa on 103 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää